Om deze website te kunnen bezoeken, moet u 18 jaar of ouder zijn. Voer uw geboortejaar in om toegang te krijgen tot de website.

Welkom bij de Belgian Breast Clinic

Belgian Breast Clinic is de enige kliniek in Europa waar we enkel en alleen borstvergrotingen uitvoeren. Door ons uitsluitend te focussen op borstchirurgie, hebben we een enorme ervaring opgebouwd die onze patiënten ten goede komt.

Over de kliniek

De Belgian Breast Clinic uit Brussel is opgericht door Dr. Kristoff Verdonck. Het is de enige kliniek in Europa die het unieke concept hanteert waarbij er enkel borstvergrotingen worden uitgevoerd. Hierdoor voeren we een zeer groot aantal operaties uit, waardoor u niet enkel kunt genieten van onze expertise maar ook van onze interessante prijzen.

Er zijn verschillende redenen waarom u niet helemaal tevreden zou kunnen zijn met uw borsten. Hoewel ieder lichaam natuurlijk mooi is op zijn eigen manier streven wij van de Belgian Breast Clinic ernaar om u net dat tikkeltje extra zelfvertrouwen mee te geven.

Vragen & contact

Met deze website willen wij u een indruk geven van onze activiteiten en dienstverleningen. Geen enkele website kan echter volledig inspelen op de specifieke wensen en verlangens van een individuele patiënt. Daarom nodigen wij u ook vriendelijk uit om in een persoonlijk gesprek met Dr. Kristoff Verdonck stil te staan bij uw vragen en noden.

Over Dr. Kristoff Verdonck

Dr. Kristoff Verdonck is een ervaren en erkend plastische chirurg bij de Orde der geneesheren in België en is een geregistreerde zorgverlener bij BIG in Nederland.

Door zijn jarenlange opleiding en expertise, hij opereert ongeveer 800 tot 1000 borsten per jaar, behoort hij tot de absolute top wat betreft borstchirurgie. Ook volgt hij jaarlijks vele workshops en congressen om zichzelf bij te scholen en up-to-date te blijven binnen zijn vakgebied.