Om deze website te kunnen bezoeken, moet u 18 jaar of ouder zijn. Voer uw geboortejaar in om toegang te krijgen tot de website.

Waarom een borstvergroting?

In tegenstelling tot wat de media soms laat uitschijnen, draait een borstvergroting niet om andermans opinie over uw voorkomen. Het draait om de versie van uzelf te vinden waar u zich het meest comfortabel bij voelt.

Doorheen de jaren kunt u volume hebben verloren door zwangerschappen en eventuele borstvoeding te hebben gegeven. Moederschap is een geweldige en verrijkende verandering in uw leven, maar dat wilt niet zeggen dat u zichzelf moet wegcijferen. Dankzij een borstvergroting kan een boezem terug naar de originele fierheid worden gebracht.

Een boezem om fier op te zijn

Uzelf gelukkig maken heeft een positief effect heeft op uw zelfbeeld en indirect op het moeder zijn. Een reden waarom vrouwen voor een borstvergroting kiezen is omdat ze na een borstreconstructie minder volume hebben dan hun originele boezem. Na een intense periode om te overleven, moet de strijd niet altijd fysiek zichtbaar blijven. Dan kan de ogenschijnlijke frivoliteit van het vergroten na een reconstructie juist een verademing zijn.

Gewichtsverlies is een andere primaire reden voor een borstvergroting waardoor vrouwen hun weg naar onze kliniek vinden. Het versterken van het zelfvertrouwen of denken aan uw gezondheid op één bepaald vlak zou niet gekoppeld moeten zijn aan het verliezen van iets wat u vrouwelijk liet voelen op een ander vlak.

Een laatste populaire reden is simpelweg dat uw boezem van nature niet aansluit bij uw beeld van wat bij uw lichaam past. Er zijn veel zaken die iemand onzeker kunnen laten voelen waar niets aan veranderd kan worden. Dankzij een borstvergroting valt uw boezem daar niet onder.

Een hoop vragen?

Wees gerust, ons team staat klaar om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Deze website is de eerste stap in dit proces. Lees u op goed over borstvergrotingen in, dit maakt mogelijk consultaties minder stressvol. Hebt u vragen over het onze aanpak, de operatie zelf en de zorg daarachter? Neem dan zeker de vraag-en-antwoorden door op de verschillende aanpak-pagina's.

Zit u toch nog met een onbeantwoorde vraag? Neem dan gerust met ons contact op.

2595 euro

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze beelden te kunnen bekijken.

Ik ben 18 of ouder

Het resultaat

Na een borstvergroting zullen uw borsten fysiek een voller aangezicht hebben. We streven steeds naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat waardoor de nieuwe borsten een gunstig invloeden hebben op uw figuur. Door een betere verhouding tussen de verschillende lichaamsdelen is uw lichaam beter in proportie.